Kurjenlinna

Kurjenlinnan uniikit toimitilat

Kurjenlinna on vaikuttava, yli 120-vuotias linnamainen kivirakennus, joka on kunnostettu toimitiloiksi ja asunnoiksi raikkaalla tyylillä perinteitä vaalien. Kurjenlinna on kaunis, nostalginen ja trendikäs, taatusti persoonallinen. Kunnostustyö on tehty sydämellä, josta esimerkkinä pieteetillä esiin loihditut tiiliseinät, kaariholvit ja kattopalkit.

Kurjenlinnassa on helppo hengittää. Uusissa, vastuullisesti valituissa materiaaleissa ja sisustustyyleissä on reilusti romantiikkaa, kestävää laatua ja ripaus modernia luksusta. Rakennuksessa on älykäs lämmitys-, jäähdytys- ja ilmanvaihtoratkaisu. Kurjenlinnan miljöö on puistomainen, se sijaitsee lähellä Turun keskustaa ja palveluja, hyvien bussiyhteyksien varrella.

Monien mahdollisuuksien Kurjenlinna

Turun kaupunki etsi kehittämiskumppania Kurjenmäen kaupunginosassa sijaitsevan entisen sairaala-alueen kehittämiseen. Kaavaluonnoksessa alueelle on osoitettu asuin- ja toimistorakennusten korttelialue, jolle saa sijoittaa myös lähipalvelutiloja ja palveluasuntoja. Kurjenlinnan alueella sijaitsevat entisen sairaalan vanhat rakennukset ovat säilytettäviä kohteita, joten kaupungille oli tärkeää myös se, että yhteistyökumppani ottaisi huomioon alueen historiallisen arvon. Lisäksi alueelle oli kaavailtu uudisrakentamista.

”Kurjenlinna on loistava paikka. Se sijaitsee rauhallisella alueella, silti aivan lähellä keskustaa. Toimitilat on remontoitu viimeisen päälle hienosti.
Me olemme tykänneet tästä paljon.”

Janne siljamäki / Jappis oy

kk-icon-blue

Kiinnostaako Kurjenlinna?

Mikäli juuri nyt ei ole vapaana olevaa toimitilaa Kurjenlinnassa,
kerromme sinulle heti, kun tiloja vapautuu. Lue lisää Kurjenlinnasta

Ota meihin yhteyttä!

Kiinteistökartio - vahvasti kartalla jo vuodesta 1945