Toimitilat Turku

Toimitilat Turku – Kiinteistökartio välittää liike- ja tuotantotilat sekä toimistot Turun talousalueella

Liiketoiminnan kasvaessa kasvaa useimmiten myös liiketilojen kokotarve. Yrityksille voi tulla tarve avata uusia toimipisteitä tai muuttaa modernimpiin tiloihin. Jopa työtapojen muutos voi vaatia uusien toimitilojen etsimistä.

Tarkoituksenmukaiset ja toiminnan kokoon suhteuteutetut nykyaikaiset toimitilat, jotka vastaavat yrityksen vaatimuksia, ovat yksi menestyksen kulmakivi.

kurjenlinna2021
_pht8071_0

Kiinteistökartio tuntee turkulaisten toimitilatarpeet

Kiinteistökartio tuntee Turun alueen yritykset, yrittäjät ja tilatarpeet. Kunnostamme, räätälöimme ja vuokraamme yrityksille toimitiloja, tuotantotiloja ja toimistoja Turun talousalueella. Valikoimissamme on runsaasti erilaisia ja erikokoisia toimitiloja kaikenlaisille yrityksille.

Pyrimme palvelemaan asiakkaitamme mahdollisimman hyvin. Siksi on tärkeää, että heidän ei tarvitse käyttää omaa aikaansa toimitilojen etsimiseen. Kaikki Kiinteistökartion vuokrattavat toimitilat, toimistot, liiketilat ja teollisuustilat löytyvät verkosta. Ja jos sopivia tiloja ei löydy valmiiksi pyrimme etsimään yrityksellesi sopivan kokonaisuuden.

Räätälöityjä energiatehokkaita toimitiloja asiakkaan tarpeisiin

Panostamme tilojen energiatehokkuuteen ja ekologisuuteen, minkä vuoksi vuokraamamme toimitilat on päivitetty erityisesti ilmanvaihtotekniikan osalta.

Jos valikoimastamme ei löydy sopivia toimitiloja tai tuotantotiloja, pystymme räätälöimään ne yrityksesi tarpeiden mukaisiksi. Autamme tarvittaessa myös sopivien tilojen etsimisessä verkostomme kautta.

Kiinteistökartio on ainoa osoite, jonka tarvitset, oli haussa sitten toimitila, toimisto, tuotantotila, liiketila tai asunto.

Toimialueemme on Turku ja Turun talousalue.

kk-toimistotilat-bg

Toimistotilat

gistele_ulkokuva3

Tuotanto- ja varastotilat

folikauppa_ulkokuva2

Liiketilat