Yritys

Kiinteistökartio vuokraa toimitilat Turussa

Kiinteistökartio Oy on Turun seudun johtavia toimisto-, liike-, ja teollisuuden kokoonpanotilojen vuokraajia sekä asuntorakennuttamisen ammattilainen.

Keskitymme vuokratilojen jalostamiseen ja räätälöintiin ja meillä on vahvaa osaamista energiatehokkaiden ratkaisujen sekä ilmanvaihtotekniikan alalta.

Uskomme, että tulevaisuudessa energiatehokkuus, ekologisuus ja sisäilman laatu nousevat entistä merkittävimmiksi tekijöiksi niin teollisuus-, toimisto- kuin asuintiloissakin. Tavoitteemme onkin olla näiden alojen eturintamassa.

Kiinteistökartio on Kauppalehden menestyjäyritys vuodesta 2010 lähtien sekä Suomen Asiakastiedon Platinayritys.

Historia

Rakennamme vahvalle pohjalle

Manillan köysitehdas, Wiklundin tavaratalo Kylmäpihlajan majakka. Kohteet ovat erilaisia, mutta kaikkia yhdistää yksi tekijä. Ammattiylpeys. Niillä on myös toinen yhteinen tekijä. Kartio-yhtiöt.

Kartio-yhtiöt on perustettu 1945 ja nykyisin sitä vetovastuussa on jo neljäs sukupolvi. Nykyinen Kiinteistökartio Oy on keskittynyt toimisto-, liike-, ja teollisuuden kokoonpanotilojen vuokraamiseen sekä asuntorakennuttamiseen.

Ennen Kiinteistökartiota toiminut Kivikartio Oy oli tunnettu rakennusliike Turun seudulla. Yhtiön käsialaa ovat lukuisat tunnetut turkulaiset maamerkit, niin asuin- kuin liiketalot, sekä toimisto- että teollisuusrakennukset.